Ervaren bandengarage nabij Brugge

Onafhankelijke bandencentrale
Banden voor auto's en motoren
Professioneel advies voor elke seizoen

Bent u op zoek naar een ervaren bandengarage nabij Brugge, De Haan, Ichtegem of Oostende? Kom dan naar Wheel Service Maertens in Zerkegem. Bij onze bandengarage bieden we de beste bandenservice in de ruime omgeving van Brugge, De Haan en Oostende!

Velg - wheel service MAERTENS

Ontdek de ruime service van onze bandengarage in de buurt van Brugge

In onze bandengarage nabij Ichtegem bent u welkom voor een uitgebreide dienstverlening omtrent uw banden. Bent u op zoek naar nieuwe banden? Wenst u winter- of zomerbanden te laten vervangen? Of wenst u uw banden te laten bewaren in ons bandenhotel? In onze bandengarage niet ver van De Haan is het allemaal mogelijk. Deel van deze ruime bandenservice is natuurlijk het uitstekende advies dat u steeds ontvangt van onze medewerkers in de buurt van Brugge. Als garage hebben we namelijk heel wat jaren ervaring, waarvan u profiteert. Zo zien we u graag langskomen in onze bandengarage nabij Oostende om uw wensen te bespreken in plaats van u online banden te laten kiezen. Via die persoonlijk touch scheppen we een band en kunnen we u het beste helpen.

 

Bandenservice voor auto’s en motoren

De bandenservice van Wheel Service Maertens beperkt zich niet enkel tot autorijders uit Oostende, Bredene en omgeving. Ook motorrijders profiteren van onze ruime voorraad zomer- en winterbanden en persoonlijk advies. Hetzelfde geldt als u rijdt met een oldtimer, 4x4 of een voertuig voor lichte vracht. Dat maakt van ons de beste bandengarage in de buurt van Brugge!

 

Bel ons voor een afspraak

Wenst u de uitstekende bandenservice van onze bandengarage nabij De Haan en Bredene zelf te ontdekken? U bent van harte welkom op afspraak voor onderhoud, uitlijning of een bandenwissel. Bel naar 050 81 58 00, dan zoeken we een gepast tijdstip. Heeft u nog vragen? Stel ze dan telefonisch of via het contactformulier.