Banden vervangen Brugge

De beste plaats om de banden van uw auto of motor te vervangen nabij Brugge is bij Wheel Service Maertens in Zerkegem. Als expert in alles wat met banden en velgen te maken heeft én met jarenlange ervaring bieden we zeer uitgebreide service aan voor uw banden. Ongeacht of u uit Oostende, Wenduine of Brugge komt, in onze garage is iedereen welkom om banden te laten vervangen.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Uw banden laten vervangen bij een professionele garage

Als u zomer- en winterbanden heeft voor uw motor of auto, is het belangrijk om uw banden tijdig te laten vervangen in een betrouwbare garage. Daarbij zijn onze ervaren medewerkers u graag van dienst. Wij specialiseren ons in banden en u kunt steeds bij ons terecht voor uitstekende service. In de herfst en lente maken we graag tijd vrij om uw banden te vervangen in onze garage. Dat doen we snel en kundig, zodat u meteen weer veilig de baan op kunt met de juiste banden voor die tijd van het jaar.

 

Laat uw banden achter in ons bandenhotel

Als u uw banden voor motoren of auto’s laat vervangen bij ons, kunt u deze ook zorgeloos laten stockeren in onze opslagplaats tegen een kleine meerprijs. Zo hoeft u zelf geen plaats op te offeren in uw garage of tuinhuis, en weet u zeker dat uw banden veilig en correct worden bewaard. Bijgevolg blijven deze langer in goede staat. Wanneer u uw banden laat vervangen in onze garage nabij Brugge, ontvangt u bovendien steeds propere banden.

 

Maak een afspraak voor uw bandenwissel

Laat uw banden vervangen door onze expert en profiteer van de uitstekende service van Wheel Service Maertens! Maak meteen een afspraak in onze garage voor uw bandenwissel. Bel ons hiervoor op het nummer 050 81 58 00 of vul het contactformulier in als u nog vragen heeft.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen