Bandencentrale voor motorbanden nabij Sint-Andries

Onafhankelijke bandencentrale
Banden voor auto's en motoren
Professioneel advies voor elke seizoen

In de bandencentrale van Wheel Service Maertens in Zerkegem stockeert u veilig en zorgeloos uw motorbanden in de omgeving van Sint-Andries. Als bandengarage bieden we auto- en motoreigenaren in de brede omgeving van Brugge een ruime dienstverlening. Lees verder en ontdek wat onze bandencentrale nabij Wenduine, Oostende en Brugge kan betekenen voor uw motorbanden.

Velg - wheel service MAERTENS

Professionele bandencentrale voor uw motorbanden in de buurt van Sint-Andries

Net als bij autobanden, is het een goed idee om de zomer- en winterbanden van uw motor te laten stockeren bij een professionele bandengarage. U kunt deze natuurlijk ook zelf bewaren, maar dan verliest u wel heel wat ruimte in uw garage of tuinhuis. Het is bovendien belangrijk dat banden correct worden gestockeerd zodat zij hun vorm en structurele integriteit bewaren. Kies er daarom voor om uw motorbanden te laten stockeren in onze bandencentrale voor auto- en motorbanden nabij Sint-Andries. Wij hebben voldoende ruimte om uw banden veilig en correct te bewaren tot u ze weer nodig heeft. Daarbij profiteert u bovendien van onze uitstekende service. Wij reinigen alle banden voor we ze stockeren. Zo plaatsen we het volgende seizoen weer propere banden op uw motor.

 

Maak een afspraak voor uw motorbanden

Elke motorrijder is welkom in onze bandengarage in Zerkegem. Wheel Service Maertens bedient de ruime omgeving rond Zerkegem, dus ook als u uit Wenduine, Sint-Andries of Oostende komt, bewaren we graag uw motorbanden in onze bandencentrale. Ook voor de aankoop van nieuwe banden en advies daaromtrent staan we u graag bij. Omdat we merkonafhankelijk zijn, hebben we namelijk een brede kennis van heel wat bekende en minder bekende merken. Maak snel een afspraak in onze bandencentrale nabij Brugge. Bel hiervoor naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in.