Ervaren bandengarage nabij Brugge

Onafhankelijke bandencentrale
Banden voor auto's en motoren
Professioneel advies voor elke seizoen

Bent u op zoek naar een ervaren bandengarage nabij Brugge? Kom dan naar Wheel Service Maertens in Zerkegem. Bij onze bandengarage bieden we de beste bandenservice aan in de ruime omgeving van Brugge, De Haan, Ichtegem en Oostende!

Velg - wheel service MAERTENS

Ontdek de ruime bandenservice van onze bandengarage nabij Brugge en De Haan

In onze bandengarage in Zerkegem, nabij Ichtegem, bent u welkom voor een uitgebreide dienstverlening omtrent uw banden. Bent u op zoek naar nieuwe banden? Wilt u uw winter- of zomerbanden laten vervangen? Of wilt u uw banden laten bewaren in ons bandenhotel? In onze bandengarage niet ver van De Haan bieden we uitstekende bandenservice aan om aan uw wensen te voldoen. Zo ontvangt u altijd uitstekend advies van onze medewerkers. Als garage hebben we namelijk heel wat jaren aan ervaring, waarvan u optimaal profiteert. Zo zien we u graag langskomen in onze bandengarage nabij Brugge en Oostende om uw wensen te bespreken. Met deze persoonlijk touch scheppen we een band en kunnen we u het beste helpen. Het is ook mogelijk om online banden te bekijken en te bestellen.

 

Bandenservice voor auto’s en motoren

De bandenservice van Wheel Service Maertens beperkt zich niet enkel tot autorijders uit De Haan, Bredene en omgeving. Ook motorrijders profiteren van onze ruime voorraad aan zomer- en winterbanden en persoonlijk advies. Hetzelfde geldt als u rijdt met een oldtimer, 4x4 of een voertuig voor lichte vracht. Dat maakt van ons de beste bandengarage in de buurt van Brugge!

 

Bel ons voor een afspraak

Wenst u de uitstekende bandenservice van onze bandengarage nabij De Haan en Bredene zelf te ontdekken? U bent van harte welkom op afspraak voor onderhoud, uitlijning of een bandenwissel. Bel naar 050 81 58 00, dan zoeken we een gepast tijdstip. Heeft u nog vragen? Stel ze dan telefonisch of via het contactformulier.