Michelinbanden Brugge

Als u Michelinbanden wenst te kopen in de buurt van Brugge, zit u goed bij Wheel Service Maertens in Zerkegem. Onze onafhankelijke garage biedt auto- en motorrijders een ruim aanbod aan banden aan. Dit aanbod bestaat uit grote merken, zoals Michelin en Goodyear, maar ook minder bekende merken. Zo vindt u hier steeds de beste banden voor uw voertuig.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Vind de beste Michelinbanden bij ons

Met runflatbanden van onze bandengarage nabij Brugge kunt u ook bij drukverlies of een lekke band nog veilig een eindje doorrijden. In tegenstelling tot een lek bij een standaardband, behoudt u met runflatbanden veel beter de controle over uw voertuig. U bespaart bovendien op ruimte in de koffer, omdat een reserveband overbodig is. Dat type band is daarom een slimme en veilige investering die loont. Bij Wheel Service Maertens, bandencentrale voor motorbanden en autobanden, adviseren we u graag over de mogelijkheden van runflatbanden. In onze garage beschikken wij bovendien over runflatbanden van verschillende merken. Denk hierbij aan Goodyear en Michelin, maar ook aan Yokohama en Firestone. U kiest bovendien voor losse banden of banden op de velg.

 

Zomerbanden omwisselen

Michelinbanden staan wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit. Ze komen dan ook vaak als grote winnaar uit verschillende kwaliteitstesten. Daarom vindt u in onze bandencentrale ook diverse banden van Michelin. Denk hierbij aan de volgende soorten banden:

Dankzij de ruime voorraad van meer dan 2.000 Michelinbanden én banden van andere merken, vindt u in onze garage steeds de perfecte set. Om u te helpen bij uw keuze, rekent u bovendien steeds op ons gedegen advies. We maken hiervoor gebruik van onze jarenlange ervaring als bandencentrale.

 

De beste service voor uw Michelinbanden ontvangt u bij ons

De service van onze garage beperkt zich niet tot een grote voorraad aan nieuwe Michelinbanden. Ook voor montage, onderhoud en zelfs 3D-uiltijning bent u bij ons aan het juiste adres, evenals voor de stockage van uw zomer- en winterbanden in ons ruime en veilige bandenhotel. U merkt het al, wij zijn van alle markten thuis en beloven u dan ook dé beste Michelinbanden.

 

Stel ons uw vragen of maak een afspraak in de garage

Heeft u vragen over Michelinbanden of de service van onze garage? We beantwoorden ze graag! Dit kan telefonisch op het nummer 050 81 58 00 of op afspraak in de garage. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan beantwoorden we uw vragen omtrent Michelinbanden en meer zo spoedig mogelijk.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen