Occasiebanden nabij Zedelgem

Onafhankelijke bandencentrale
Banden voor auto's en motoren
Professioneel advies voor elke seizoen

Als u occasiebanden zoekt in de omgeving van Zedelgem, Oudenburg of Ichtegem loont het om eens langs te komen bij de bandengarage van Wheel Service Maertens in Zerkegem. Als bandencentrale bieden we een ruim aanbod auto- en motorbanden aan, zowel nieuwe als reeds gebruikte exemplaren. Zo rijdt u bij ons steeds buiten op de perfecte banden voor uw voertuig en uw budget!

Velg - wheel service MAERTENS

Grote voorraad banden en occasiebanden in onze garage nabij Zedelgem

In onze garage vindt u een voorraad van meer dan 2.000 banden van verschillende merken voor onder andere auto’s, motors, lichte vrachtvoertuigen en oldtimers. Wheel Service Maertens is namelijk merkonafhankelijk waardoor we u steeds de beste banden bieden voor uw situatie. Naast nieuwe banden van Michelin, Goodyear, Uniroyal en andere merken vindt u in onze garage nabij Zedelgem ook occasiebanden voor uw auto. Hoewel ze tweedehands zijn, garanderen we dat deze banden nog in uitstekende staat zijn en een tijd meegaan. Door te kiezen voor occasiebanden bij ons nabij Ichtegem en Oudenburg ontvangt u dus kwaliteit tegen een lagere prijs.

 

Maak een afspraak en ontvang deskundig advies

Uiteraard kunt u online banden kopen, maar bij Wheel Service Maertens geloven we in gedegen advies bij het maken van uw keuze; dat schept een band. De juiste banden maken bovendien een groot verschil. Maak daarom snel een afspraak in onze bandengarage in Zerkegem, niet ver van Zedelgem, voor de aankoop van uw occasiebanden. Bel hiervoor naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in.