Occasiebanden Zedelgem

Als u occasiebanden zoekt in de omgeving van Zedelgem, loont het om eens langs te komen bij de bandengarage van Wheel Service Maertens in Zerkegem. Als bandencentrale bieden we een ruim aanbod aan auto- en motorbanden aan, zowel nieuwe als reeds gebruikte exemplaren. Zo bent u bij ons verzekerd van dé perfecte nieuwe én occasiebanden voor uw voertuig en conform uw budget!

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Grote voorraad aan banden en occasiebanden in onze garage

In onze garage vindt u een voorraad van meer dan 2.000 autobanden van verschillende merken voor onder andere auto’s, motors, lichte vrachtvoertuigen en oldtimers. Wheel Service Maertens is namelijk merkonafhankelijk, waardoor we u steeds de beste banden aanbieden voor uw situatie. Naast nieuwe banden van Michelin, Goodyear, Uniroyal en andere merken, vindt u in onze garage ook occasiebanden voor uw auto. Hoewel ze tweedehands zijn, garanderen we dat deze occasiebanden nog in uitstekende staat zijn en een lange tijd meegaan. Door te kiezen voor occasiebanden bij ons, ontvangt u dus kwaliteit tegen een lagere prijs.

 

Maak een afspraak en ontvang deskundig advies

Uiteraard kunt u online autobanden kopen, maar bij ons geloven we in gedegen advies bij het maken van uw keuze, dat schept een band. De juiste banden maken bovendien een groot verschil. Maak daarom snel een afspraak in onze bandengarage in Zerkegem voor de aankoop van uw occasiebanden. Bel hiervoor naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen