Runflatbanden Ichtegem

Bent u op zoek naar runflatbanden in de buurt van Ichtegem? Kom dan eens langs bij Wheel Service Maertens, bandengarage en -expert! Bij ons vindt u een grote voorraad aan banden van verschillende merken. Hier vindt u dus steeds de geschikte banden voor uw personenauto, motor of ander soort voertuig.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Waarom runflatbanden kopen in onze garage?

Met runflatbanden van onze bandengarage nabij Brugge kunt u ook bij drukverlies of een lekke band nog veilig een eindje doorrijden. In tegenstelling tot een lek bij een standaardband, behoudt u met runflatbanden veel beter de controle over uw voertuig. U bespaart bovendien op ruimte in de koffer, omdat een reserveband overbodig is. Dat type band is daarom een slimme en veilige investering die loont. Bij Wheel Service Maertens, bandencentrale voor motorbanden en autobanden, adviseren we u graag over de mogelijkheden van runflatbanden. In onze garage beschikken wij bovendien over runflatbanden van verschillende merken. Denk hierbij aan Goodyear en Michelin, maar ook aan Yokohama en Firestone. U kiest bovendien voor losse banden of banden op de velg.

 

Stel ons al uw vragen

Runflatbanden voor uw auto hebben verschillende voordelen. Heeft u nog vragen hierover of wenst u advies bij de aankoop van auto- of motorbanden? Maak dan zeker een afspraak in onze garage. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en vertellen u graag meer over onze runflatbanden. Bel naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in, dan plannen we uw bezoek in.

Binnenkort op reis?

Kom voor een gratis check-up voor je vertrekt....

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen