Schokdempers kopen

Wilt u nieuwe schokdempers kopen voor uw auto? Dan doet u dit natuurlijk bij Wheel Service Maertens in Zerkegem. In onze garage werken alleen experts met veel kennis en ervaring op het gebied van autobanden. Wij verkopen daarom niet alleen banden, velgen en schokdempers, maar u kunt ze ook door ons laten vervangen.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Schokdempers kopen van uitstekende kwaliteit

Als u nieuwe schokdempers voor uw auto gaat kopen, wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom haalt u uw schokdempers het beste bij Wheel Service Maertens. De schokdempers die u bij ons aan een mooie prijs kunt kopen hebben als taak de bewegingen van de veren te dempen, want zonder schokdempers blijft de auto deinen en dat is uiteraard niet aangenaam voor de bestuurder. Wij bieden alleen schokdempers aan van de beste merken, waardoor u bij ons altijd een kwaliteitsproduct in huis haalt. Wilt u daarnaast ook uw auto verlagen? Ook dan helpen we u graag verder in onze bandengarage.

 

Neem contact met ons op

Wilt u online of in onze bandengarage schokdempers kopen voor uw auto of heeft u andere zaken nodig, zoals de reparatie van uw velgen? Ontdek dan ons ruime aanbod aan producten in de webshop of maak een afspraak om langs te komen. Dit kan door te bellen naar 050 81 58 00 of door het contactformulier in te vullen. Onze experts helpen u graag verder met persoonlijk advies en uitstekende service op maat.

Binnenkort op reis?

Kom voor een gratis check-up voor je vertrekt....

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen