Velgen reparatie Brugge

Wilt u uw velgen ter reparatie aanbieden of laten vervangen door een expert in de buurt van Brugge? Dan kunt u uitstekend terecht bij Wheel Service Maertens in Zerkegem. Wij beschikken niet alleen over een ruim aanbod aan velgen, maar ook over de nodige kennis en ervaring om uw velgen vakkundig te vervangen of te herstellen.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Wij verzorgen graag de reparatie van uw velgen vanuit onze garage

Autovelgen zijn zeer belangrijk voor uw auto, maar ze krijgen het soms zwaar te verduren. Bij verkeerde bewegingen kunnen de velgen van uw auto al flink beschadigd raken. Gelukkig kunt u altijd langskomen in onze bandengarage, om uw velgen ter reparatie aan te bieden. Onze experts verwijderen dan alle sporen en herstellen de schade van de velgen op vakkundige wijze en aan voor een mooie prijs. Uw velgen zien er na de reparatie weer als nieuw uit, waardoor u direct weer de weg op kan. Wilt u liever nieuwe velgen kopen voor uw auto in plaats van de huidige te herstellen? Gebruik dan onze online velgenconfigurator en ontdek welke velgen het meeste geschikt zijn voor uw auto!

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Wilt u graag de velgen van uw auto laten herstellen bij een specialist? Bij Wheel Service Maertens verzorgen we graag de reparatie van uw velgen. Maak een afspraak via ons online formulier of door contact met ons op te nemen via 050 81 58 00 of het online contactformulier. Wij bespreken dan met u de mogelijkheden voor de reparatie van uw velgen.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen