Winterbanden Brugge

Bent u op zoek naar nieuwe winterbanden voor uw auto of leasewagen in de buurt van Brugge? Bekijk dan zeker het aanbod van Wheel Service Maertens in Zerkegem. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe winterbanden voor uw wagen en we vervangen uw winterbanden ook voor u!

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Vind altijd de juiste winterbanden in onze garage

Wanneer u winterbanden zoekt, heeft u bij onze garage ruime keuze. Wheel Service Maertens is namelijk merkonafhankelijk. Bijgevolg vindt u bij ons winterbanden van een brede waaier aan merken. Zoekt u banden van Michelin, Goodyear of misschien van een minder bekend merk als Uniroyal? Of bent u op zoek naar occasiebanden? Dan vindt u zeker de juiste banden in ons aanbod; en dat is niet onbelangrijk. De keuze van uw winterbanden, en de uitlijning ervan, bepalen namelijk voor een groot deel de wegligging van uw voertuig. Daarom rekent u in onze garage op gedegen advies bij de keuze van de juiste motorbanden voor uw wagen.

 

Ontdek onze ruime bandenservice

Niet enkel voor de aankoop van nieuwe winterbanden rekent u op onze expertise. Wij zorgen ook graag voor het vervangen van uw banden, zodat u steeds met de beste winterbanden voor het seizoen rondrijdt. De andere set banden laat u bovendien veilig achter in onze bandencentrale. Zo heeft u er zelf geen omzien naar. Handig, toch?

 

Maak een afspraak voor uw winterbanden

Kom snel langs bij ons voor de aankoop of het wisselen van uw winterbanden. Maak een afspraak en reken op onze uitstekende en persoonlijke service. Bel hiervoor naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in. Via dat kanaal beantwoorden we graag al uw vragen omtrent winterbanden.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen