Winterbanden voor de motor nabij Ichtegem

Onafhankelijke bandencentrale
Banden voor auto's en motoren
Professioneel advies voor elke seizoen

Geschikte winterbanden voor uw motor nabij Ichtegem vindt u bij Wheel Service Maertens, de bandengarage uit Zerkegem die de ruime omgeving van Oostende bedient. Bij ons kunnen motorrijders terecht voor een uitgebreide bandenservice. Van de aankoop van nieuwe winterbanden tot de wissel en opslag ervan.

Velg - wheel service MAERTENS

Nieuwe winterbanden voor uw motor koopt u bij onze garage nabij Ichtegem

Wanneer u nieuwe winterbanden zoekt voor uw motor, vindt u in onze bandengarage nabij Ichtegem en Wenduine een ruim aanbod. Wheel Service Maertens is namelijk merkonafhankelijk waardoor we een brede waaier aan bandenmerken aanbieden. Dit voor zowel auto’s als motoren. Bovendien vindt u bij ons niet enkel nieuwe winterbanden, maar ook occasiebanden voor uw voertuig. Zo vindt u steeds de juiste banden voor uw motor die passen binnen uw budget. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag bij die keuze zodat u verzekerd bent van een goede wegligging.

 

Opslag van uw winterbanden

Ook voor de opslag van de winterbanden van uw motor bent u aan het juiste adres bij onze garage nabij Ichtegem en Oostende. Wheel Service Maertens is namelijk ook een bandenhotel voor de banden van auto’s en motoren. Na het vervangen van uw banden, zorgen wij dat uw motorbanden veilig worden bewaard tot u ze weer nodig heeft.

 

Maak een afspraak in onze bandengarage

Bent u op zoek naar nieuwe winterbanden voor uw motor nabij Wenduine of wilt u uw zomerbanden laten wisselen door winterbanden? Maak dan snel een afspraak bij onze garage in Zerkegem. Bel hiervoor naar 050 81 58 00. Heeft u nog vragen? Stel ze telefonisch of via het contactformulier.