Zomerbanden Ichtegem

Als u zomerbanden voor uw auto of motor wenst te kopen nabij Ichtegem, bent u van harte welkom bij Wheel Service Maertens. Onze garage in Zerkegem specialiseert zich in banden voor een brede waaier aan voertuigen. Wij helpen u graag de juiste zomerbanden te kiezen voor uw auto.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Zomerbanden voor uw auto vindt u bij onze garage

Met runflatbanden van onze bandengarage nabij Brugge kunt u ook bij drukverlies of een lekke band nog veilig een eindje doorrijden. In tegenstelling tot een lek bij een standaardband, behoudt u met runflatbanden veel beter de controle over uw voertuig. U bespaart bovendien op ruimte in de koffer, omdat een reserveband overbodig is. Dat type band is daarom een slimme en veilige investering die loont. Bij Wheel Service Maertens, bandencentrale voor motorbanden en autobanden, adviseren we u graag over de mogelijkheden van runflatbanden. In onze garage beschikken wij bovendien over runflatbanden van verschillende merken. Denk hierbij aan Goodyear en Michelin, maar ook aan Yokohama en Firestone. U kiest bovendien voor losse banden of banden op de velg.

 

Zomerbanden omwisselen

Bent u op zoek naar een garage waar u uw zomerbanden kunt laten opleggen of zelfs in bewaring kunt brengen? Ook dan bent u van harte welkom in onze bandencentrale in Zerkegem. Indien gewenst bewaren wij bovendien uw banden in ons bandenhotel, zodat u daar thuis geen ruimte voor hoeft te zoeken.

 

Maak een afspraak in onze garage

Zoek niet verder naar een garage in voor uw zomerbanden, maar kom vandaag nog langs bij Wheel Service Maertens! We helpen u graag met advies en professionele bandenservice voor uw auto, motor of oldtimer. Maak een afspraak door te bellen naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in.

Binnenkort op reis?

Kom voor een gratis check-up voor je vertrekt....

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen